ABO:ER I FOKUS

Ge dig ut på ett kulinariskt äventyr

Hemmet

Internationellt inspirerade menyer som hjälper dig att komma i julstämning – och iCookTM är den perfekta partnern i dina förberedelser

Alla länder har sina egna mattraditioner. Nyfiken på att prova några av dem? Plocka fram ditt älskade iCook-set och ge dig av på ett kulinariskt äventyr. Vi presenterar två fantastiska trerättersmenyer, som var och en består av tre nedladdningsbara recept – en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt – inspirerade av världens mest uppskattade festmåltider. Fyll ditt hjärta och låt smaklökarna sjunga årstidens lov.

En resa i festsmakernas tecken

Alla länder har sina egna idéer kring vad som är riktig festmat. I Frankrike  är  Foie Gras och Bûche de Noël favoriter till julen, medan inget finskt julbord är komplett utan traditionsenlig sillsallad, ugnsbakade grönsaker och rostbiff. I Italien stöter du ofta på ål, och i Polen sill. I Grekland åtföljs huvudrätten av Melomakarona – honungskakor med sirap och nötter. I Storbritannien hittar du sannolikt ugnsbakad höna, brysselkål och köttpajer på menyn. Det som alla dessa rätter har gemensamt är en särskilt festlig smak, kryddad med kärlek, traditioner och julstämning.

Inspirerade av världens smaker har vi satt ihop tre utsökta trerättersmenyer – en vegetarisk och en icke-vegetarisk – att reta smaklökarna med. Med kryddstark sill, väldoftande örtmarinerad ugnskyckling, en festlig sallad, pumparisotto och två ljuvliga efterrätter – mäktig chokladmousse och ugnsbakade äpplen och päron – på menyn kommer du garanterat att imponera på dina gäster. Om du är redo att ge dem ett smakprov kan du klicka på länken nedan eller hämta recepten som behändiga PDF- eller ePUB-filer som du kan skriva ut eller spara och använda i valfri e-boksläsare.

Festliga gåvor till traditionella rätter

iCook-serien innehåller fantastiska gåvor till alla som precis påbörjat sin kulinariska resa. Slå in ett iCook Basic Set, eller varför inte dra nytta av Starter Set-erbjudandet och få någon du tycker om att le.

Trerätters icke-vegetarisk meny

Hämta recepten här:

  1. Traditionell marinerad sill (som PDF /som ePub )

  2. Ugnskyckling med örtfyllning (som PDF /som ePub )

  3. Chokladmousse med björnbär och grädde (som PDF /som ePub )

Trerätters vegetarisk meny

Hämta recepten här:

  1. Festlig grönkål, ugnsbakad sötpotatis och palsternackssallad med feta, pekannötter och granatäpple (som PDF /som ePub )

  2. Ugnsbakad risotto med pumpa (som PDF /som ePub )

  3. Ugnsbakade äpplen och päron med tranbär och salvia (som PDF /som ePub )

Relaterat innehåll

Recept från Rumänien

Hemmet

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår