ABO:ER I FOKUS
© Getty Images

En smak av Tyskland

Hemmet

Tyska ABO:er delar med sig av sina favoritrecept

I den andra installationen av vår nya receptfunktion delar ABO:er från Tyskland generöst med sig av sina favoritrecept och förberedelsetips med iCookTM. Är du redo för rika, traditionella smaker? Nu kör vi.

Tysk Gemütlichkeit

Med allt från panerade schnitzlar till rejäla fläsklägg, långkokt anka, rödkål, syrlig potatissallad, vällagad fisk och alla möjliga sorters korv, har det tyska köket såväl smaker som karaktär och värme. Begreppet Gemütlichkeit innebär ungefär, en mysig och vänlig gemenskap, något som förkroppsligas inte bara i smakerna i landets mat, men även i hur rätterna tillagas och delas. Tre av våra tyska ABO:er har delat med sig av sina favoritrecept och tips på hur man bäst tillagar rätterna med hjälp av iCook.

En traditionell festlig favorit

För ABO:en Alexandra Klass från Krefeld som arbetar deltid med Amway, måste festlig vintermat inte bara smaka fantastiskt och ha traditionella smaker, utan även vara enkelt att tillaga. "Detta är ett enkelt recept", säger hon om sin familjs favoriträtt, festlig gulasch med klimp, sallad och tranbärsfyllda päron, "men jag skulle säga att den får 5 av 5 möjliga".

Enkelheten och smaken kommer från grunden till ett traditionellt recept, som Alexandra har anpassat för iCook Wok med VITALOK™. "Nu behöver jag inte vara rädd att något ska brännas och det blir färre kärl att diska", säger hon.

Festlig gulasch med klimp, sallad och tranbärsfyllda päron

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

En variant på medelhavsrätt med låg fetthalt

Enligt Nicole Oechsle, ABO på Diamond-nivå, som hälsar från charmiga staden Mietingen, måste en perfekt rätt ha rätt balans. En av hennes absoluta favoriter, oxfilé med medelhavsgrönsaker och käsespätzle med låg fetthalt, ger en balans mellan traditionella tyska varor med lätta medelhavsgrönsaker och äggnudlar och ost med låg fetthalt. "Det här är ett av mina favoritrecept och det är verkligen lätt att laga", säger Oechsle.

Oxfilé med medelhavsgrönsaker och käsespätzle med låg fetthalt

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Smakrikt och samtidigt balanserat

Balans – perfekt smak, enkel tillagning och hälsosamma ingredienser – det är den perfekta festmåltiden för ABO:erna och goda vännerna Julia Weber (Pearl-nivå) och Natalie Goldbeck (Platinum-nivå). Julia och Natalie som hälsar från den som de säger, "bästa staden i Tyskland", Aschaffenburg, säger att deras favoriträtt, en smakrik rödbetssoppa med torkade fikon och hasselnötter, inte bara är en dröm att tillaga, utan även är hälsosam.

"Det är lätt, väldigt lätt", säger Weber med ett leende, när hon pratar om receptet som kombinerar två vinnande Amway-vaumärken – iCook och bodykey by NUTRIWAYTM. "Du kan sluta leta", tillägger Goldbeck. "Det går snabbt, smakar bra och är hälsosamt!"

Festlig rödbetssoppa med torkade fikon och hasselnötter

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår