ABO:ER I FOKUS

Läcker mat från Ukraina

Hemmet

Nya välsmakande recept – denna gång från Ukraina!

Andrii Pidlubnyi är en Founders Platinum ABO från Kiev, Ukraina, och han delar med sig av två av sina ukrainska favoritrecept – krämig grön ärtsoppa med mynta och krutonger och ratatouille på ukrainiskt vis – och sina tips för tillagning med iCook™. Läs hur du snabbt och enkelt kan laga dessa goda rätter hemma. Vi är övertygade om att de kan bli favoriter hemma hos dig – även på hektiska vardagskvällar! Här finns också ett recept på en typisk ukrainsk sötsak, perfekt till efterrätt eller till och med frukost.


Krämig grön ärtsoppa med mynta och krutonger

Du kommer säkert att vilja ha flera portioner av denna mättande vegetariska soppa. Du har troligen redan de flesta ingredienserna hemma, så du behöver absolut inte gå till några specialaffärer. Soppa är ett perfekt sätt att använda upp grönsaker som börjar se lite vissna ut och du kan dessutom lätt ”gömma” grönsaker som dina små barn kanske inte gillar Se hur Andrii lagar den här krämiga soppan på nolltid i den här videon.

Hämta det här receptet här som PDF /som ePub


Ratatouille på ukrainskt vis

Denna smakliga rätt passar bra i både varmt och kallt väder. Den innehåller en rad olika färska grönsaker som är uppfriskande på sommaren. Om det är extra varmt kan du välja att inte använda mozzarella för att göra den extra lätt. Under de svalare månaderna ska du definitivt ta med mozzarella och servera rätten med nybakat bröd – du kommer säkert att vilja ha påfyllning! Följ Andriis anvisningar och se hur han tillagar denna rätt i den här steg-för-steg-videon.

Hämta det här receptet här som PDF /som ePub


Nalysnyky – söta ukrainska crepes

Dessa crepes får en speciell Amagram-rekommendation, de är underbart goda! De passar perfekt för att dela med familj och vänner och passar dessutom bra att laga tillsammans. En person kan steka crepes medan den andra förbereder fyllningen. Det bästa är att du kan variera fyllningen, du kan göra versioner med köttfärs, örtkryddat ägg, svamp eller vitkål – det finns massor av saker att välja på! Men alla gillar något sött, eller hur? Fyllningen med bärsås och söt keso gör denna rätt till en underbart god efterrätt eller en god söndagsfrukost.

Hämta det här receptet här som PDF /som ePub

Relaterat innehåll

Nästa destination: Finland

Hemmet

Mer

Recept från Rumänien

Hemmet

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår