Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Stocksy

Res med smaklökarna

Hemmet

Prova dessa exotiska nyårsrätter – de är både festliga och fantastiskt goda

Här på Amway har vi många medarbetare från hela världen och vissa ABO:er har verksamhet utanför Europa. Vi vill fira denna mångfald och låta den berika våra liv och vår verksamhet. Våra Amway-kollegor delar med sig av recept och nyårstraditioner från olika länder – låt inspirationen flöda! Dessa globala recept och nyårsfiranden har något för alla och får garanterat alla dina gäster på festhumör. Prova nya rätter från världens alla hörn som du kan laga hemma året om.

Pakistansk aubergine med yoghurtsås

I Pakistan firar man vanligtvis nyår med att ha fester med vänner och bekanta och titta på fyrverkerier. De flesta traditionella pakistanska rätter innehåller kött, men denna aubergine med yoghurtsås är en smaklig rätt som alla kan njuta av. Den är lätt att tillaga och uppskattas garanterat av alla dina gäster – vad mer kan man önska sig av en nyårsrätt?
Muna Mohsin, Pakistan

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Rysk sallad "Sill i pälskappa"

Imponera dina gäster med denna färgglada överdådiga sallad med flera lager och en överraskande smaksensation. Och berätta det inte för dina gäster, men den är mycket lättare att tillaga än det ser ut. Spara tid genom att förbereda salladen dagen innan och så att alla smakerna kan sjunka in innan gästerna slukar den. Om ni vill följa den ryska nyårstraditionen ska ni lyssna på klockorna från Kremlin på tv vid tolvslaget. På det tolfte och sista klockslaget säger ni Na Zdorovie, Gott nytt år, och ger varandra presenter.
Vera Krylova, Ryssland

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Indisk Biryani med kyckling

I Indien finns det många festligheter runt nyår, men för att spara tid under detta speciella tillfälle baseras allt på en enda huvudrätt. Denna biryani med kyckling har exotiska kryddor, mört kött och välsmakande ris, det kommer garanterat att vara en vinnande formel på din nyårsfest. Välj om du vill använda kyckling, lamm eller bara grönsaker, och var inte sparsam med kryddorna.
Rohini Lahiri, Indien

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Accras av torsk med papayagratäng från Martinique

Jul och nyår är en viktig högtid på Martinique. Det börjar i november med evenemang där man träffas för att sjunga och äta och dricka traditionella specialiteter, och slutar vanligtvis den 1 januari. Speciellt den 31 december är bara det bästa gott nog när det gäller allt från kläder till mat och dryck. Många dricker champagne och äter buffé på restaurang för att fira i stor stil och verkligen välkomna det nya året. Accras de morue är en traditionell rätt med friterad torsk från franska Västindien, med afrikanskt ursprung.
Tatiana Altmann, Martinique

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår