Favoriter (0) 0 Favoriter

Din lista med favoriter är tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS
© Ryan McMahill

Din nya hjälte i köket

Hemmet

Bli inspirerad av läckra, sunda rätter som du tillagar med de nya non-stick-stekpannorna från iCook TM

Mat och matlagning upptar en betydande del av vår vardag. Allt fler av oss arbetar hemifrån i dessa dagar, och det innebär att vi aldrig tidigare har haft bättre förutsättningar för att söka inspiration till nya recept eller få matlagningen (och disken) att gå snabbare och enklare. Upptäck den underskattade hjälten i köket som förstärker rätternas smaker och gör dem enklare att laga, samtidigt som du slipper att tillsätta fett. Nu undrar du säkert vem denna hjälte är. Jo, det är ingen mindre än din oansenliga non-stick-stekpanna.

När du byter ut din gamla stekpanna till en högkvalitativ iCook Nonstick Fry Pan kommer dina matlagningssessioner att förändras i grunden. Låt dig inspireras av mängder av recept, och sautera eller stek sundare, mer smakrika rätter morgon, middag och kväll. Här följer våra bästa argument för varför en non-stick-stekpanna är ett måste i köket, och varför den gör matlagningen roligare för alla.

  1. Skippa både olja och matfett, eller använd bara en liten mängd olja eller smör när du lagar dina favoriträtter. Som namnet antyder förhindrar non-stick-beläggningen att livsmedlen bränner fast i kärlet, samtidigt som hela rätten blir jämnt och komplett tillagad. Det innebär att du kan njuta av samma härliga smak utan onödigt fett!

  2. Värmen distribueras jämnt – och det innebär att hela stekpannan alltid blir jämnt uppvärmd till samma temperatur. Med andra ord drabbas du inte av några obehagliga överraskningar i form av att rätten är delvis kall eller inte komplett tillagad.

  3. Recepten blir lättare att tillaga för oss som lätt blir distraherade av telefonsamtal, barn eller andra saker man måste ta tag i. Din iCook Nonstick Fry Pan gör helt enkelt livet lite enklare. Non-stick-egenskaperna gör att inget bränner fast och att du blir mer flexibel när det gäller speciella ingredienser som såser, smetar och äggrätter.

  4. Enklare disk – alla hatar vi de där svarta, vidbrända resterna som envist biter sig fast när man har grillat något gott. Att låta pannan ligga i blöt över natten eller envetet stå och skrubba dem i vad som kan te sig som en halv evighet är nu ett minne blott. Din iCook Nonstick Fry Pan förhindrar att mat bränns fast, och den är därför enklare att rengöra – och att älska.

Och främst av allt kommer du att njuta av hur mångsidig din iCook Nonstick Fry Pan är. Stekta eller panerade rätter riskerar inte att gå i bitar lika lätt i en non-stick-stekpanna, och tack vare att värmen fördelas jämnt kommer hela rätten att bli jämnt och komplett tillagad. Oavsett om du sauterar grönsaker varsamt, ångkokar fisk, lagar till en omelett, låter en currygryta långsamt puttra på spisen eller till och med komponerar en läcker pizza kommer du aldrig att sakna kulinariska idéer att lyckas med när du använder din iCook Nonstick Fry Pan. Du hittar rikligt med uppslag i vår iCook-receptdatabas så att du kan fortsätta att erövra kökets alla möjligheter under en lång tid framöver. Ta en titt på våra två senaste recept som vi har skapat med de nya medlemmarna i iCook Nonstick Fry Pan-familjen i åtanke, nämligen shakshuka och ljuvliga pannkakor!

Fluffiga pannkakor med mascarpone och blåbär

Oavsett om du lagar dem till frukost eller serverar dem som dessert kommer dessa pannkakor att älskas av både barn och vuxna! Och mascarponen med en tillsats av citron och kardemumma gör garanterat receptet till en hit! Om du föredrar ett lite sundare alternativ kan du byta ut mascarponen mot grekisk yoghurt. Resultatet blir precis lika gott.

Gå in på Amagram för att se hur du tillagar fluffiga pannkakor , eller ladda ner receptet som PDF / ePub här.

Shakshuka

Visste du att shakshuka (stavas även shakshouka) betyder ”blandning” på arabiska? Denna rätt har varit en del av kulturen i medelhavsländerna under flera århundraden, och det av ett riktigt gott skäl: basen är en härligt smakrik, tjock sås. Njut av denna shakshuka som brunch, närhelst du vill under dagen!

Gå in på Amagram för att se hur du tillagar shakshuka , eller ladda ner receptet som PDF / ePub här.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår