Favoriter (0) 0 Favoriter

Din lista med favoriter är tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS
© Getty Images

Testa denna fräscha variant av en traditionell gryta

Hemmet

Den kalla årstiden ligger bakom oss och det är dags att njuta av fräschare rätter i vårens färger, fullspäckade med läckra näringsämnen

Under våren kan vi njuta av årets första färska grönsaker och örter. De är alltid fulla av smak och rika på näringsämnen. Och efter vinterns mustiga, tyngre måltider känns det bra att övergå till rätter som är lättare och sundare.

I vårt recept på vårgryta hittar du massor av grönsaker och färska örter som både är näringstäta och ger rätten ljuvliga aromer. Den smakar inte bara underbart – dessutom kommer det att kännas bra att äta den. Receptet utgår från en traditionell, mustig gryta som modifierats så att den passar perfekt under våren. Vi ger även förslag på hur den kan göras veganvänlig.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook™-kokkärlen är perfekta för denna och en stor mängd andra rätter. Med tillagningsmetoden Vitalok behåller grönsakerna mer av sina näringsämnen och sin smak. Fuktförseglingen bevarar upp till en tredjedel mer av essentiella vitaminer och mineraler i jämförelse med traditionella tillagningsmetoder, och dessutom bevaras mer av konsistensen, färgerna och smaken. De goda nyheterna är att vi har en vårkampanj just nu med 12 % rabatt på iCook-set under perioden 17–24 mars.

Så om du är på jakt efter ett recept som återspeglar skönheten hos vårens godaste primörer ska du absolut testa detta recept som är en fräsch tolkning av en traditionell gryta. Receptet är beräknat för upp till fyra personer.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår