Årstidsbetonade recept
Vitaminer & kosttillskott
Varje månad ger vi dig en ny kreativ idé för All Plant Protein
Varje månad ger vi dig en ny kreativ idé för All Plant Protein
Prova den här månadens smarriga recept: Läckra bägare
300 g kvark eller Philadelphiaost
125 ml vaniljyoghurt
1 skopa NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
1 liten gul persika (eller 1/2 stor persika)
8 hallon
2 biskvier eller chokladkex
kakaopulver till servering
Vispa samman kvark och NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en skål tills smeten är jämn och krämig. Tillsätt vaniljyoghurt och vänd ner med en slickepott. Skala och kärna ur persikan. Skär den i små bitar och kör till puré i en matberedare. Lägg upp yoghurt/kvarkkrämen i 2 serveringskoppar, häll över persikopurén och rör om försiktigt. Dekorera varje kopp med 4 hallon och 1 söndersmulat kex. Strö över kakaopulver om du vill.
Ger 2 portioner
Välj frukt efter säsong. Du kan göra puré av aprikoser eller jordgubbar och du kan ersätta hallonen med andra bär du tycker om.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.