ABO:ER I FOKUS

Årstidsbetonade recept

Vitaminer & kosttillskott

Varje månad ger vi dig en ny kreativ idé för All Plant Protein

Prova den här månadens smarriga recept: Läckra bägare

  1. 300 g kvark eller Philadelphiaost

  2. 125 ml vaniljyoghurt


  3. 1 skopa NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder

  4. 1 liten gul persika (eller 1/2 stor persika)

  5. 8 hallon

  6. 2 biskvier eller chokladkex

  7. kakaopulver till servering

Vispa samman kvark och NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en skål tills smeten är jämn och krämig. Tillsätt vaniljyoghurt och vänd ner med en slickepott. Skala och kärna ur persikan. Skär den i små bitar och kör till puré i en matberedare. Lägg upp yoghurt/kvarkkrämen i 2 serveringskoppar, häll över persikopurén och rör om försiktigt. Dekorera varje kopp med 4 hallon och 1 söndersmulat kex. Strö över kakaopulver om du vill.

Ger 2 portioner

Välj frukt efter säsong. Du kan göra puré av aprikoser eller jordgubbar och du kan ersätta hallonen med andra bär du tycker om.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår