Förberedelsetid: 45 minuter
Käsespätzle med låg fetthalt:
170 g mjöl
2 ägg
50 g edamerost
45 g camembert
2 lökar, skalade
1/2 msk rapsolja
Lite vatten
Ingredienser till oxfilé med medelhavsgrönsaker:
480 g paprika
120 g vårlök
200 g körsbärstomater
800 g morötter
400 ml grönsaksbuljong
400 g oxfilé
Rapsolja
Salt och peppar
Cayennepeppar
Koriander
Så här gör du:

Blanda ägg, mjöl, salt och en del av vattnet för att göra en deg. Knåda degen och lägg den sedan åt sidan.
Tvätta och skiva under tiden paprikan, vårlök, tomater och morötter.
Lägg i en 2-liters iCook-kastrull med upphettad grönsaksbuljong.
Krydda med salt, cayennepeppar och koriander, sätt på locket och låt sjuda i 5 minuter.
Värm upp den medelstora iCook Non-Stick-stekpannan på hög värme.
Krydda oxfilén med salt och peppar och stek igenom varje sida i 1–2 minuter.
Lägg spätzle-degen i en plastpåse med hål och kläm sedan försiktigt ut spätzle genom hålen i en iCook 4 L Stockpot med kokande vatten.
Lägg i spätzles lager på lager i en iCook-blandskål. Riv osten över dem och lägg dem sedan i skålen med en skopa varmt vatten.
Stek löken i den minsta iCook Non-Stick-stekpannan och lägg ovanpå spätzle.
Ta bort köttet från pannan, häll över en del av grönsaksbuljongen och servera sedan med spätzle och sjudna grönsaker.