Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Traditionell marinerad sill

Recept

Tid för förberedelse och tillagning: 15 min

Kyltid: 1 tim

Ingredienser:

  1. 4 msk vegetabilisk olja

  2. 200 g tomatpuré

  3. 80 g strösocker

  4. 80 ml vatten

  5. 120 ml vitvinsvinäger

  6. 1/2 tsk salt

  7. 1/4 tsk torkad dill

  8. 1/4 tsk färskmalen svartpeppar

  9. 4 sillfiléer, utan ben och tärnade

Så här gör du:

  1. Hetta upp olja i en stor iCook-panna. Ställ på medelvärme tills den är upphettad.

  2. Häll över tomatpuré och låt koka upp under konstant omrörning. Sänk värmen och blanda i socker.

  3. Koka tills sockret är upplöst innan du tar av pannan från värmen. Blanda i vatten, vinäger, salt dill och peppar.

  4. Lägg sillen i en stor konservburk. Häll över tomatsås.

  5. Låt svalna till rumstemperatur och försegla sedan ordentligt med ett lock. Kyl i 1 dag innan du serverar.

Traditionell marinerad sill (som PDF / som ePub )

Relaterat innehåll

Upptäck fler iCook-recept

Mer
© StockFood

Festlig grönkål, ugnsbakad sötpotatis och palsternackssallad med fetaost, pekannötter och granatäpple

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår