Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS

Ugnsbakade äpplen och päron med tranbär och salvia

Recept

Tid för förberedelse och tillagning: 1 tim 10 min

Ingredienser:

  1. 4 medelstora äpplen, t.ex. Gala eller Cox

  2. 2 medelstora päron, t.ex. Comice eller Rocha, delade i fyra delar

  3. 2 msk färska tranbär

  4. 2 msk smör, tärnat

  5. salviablad att garnera med

Så här gör du:

  1. Sätt ugnen på 180 °C (160° varmluft) | 350 °F | gas 4

  2. Placera ut hela äpplen, päronklyftor och tranbär i en ugnsfast form. Dutta på tärnat smör på ovansidorna av äpplena och päronen.

  3. Grädda i cirka 1 timme tills de är mycket mjuka när du känner med en kniv. Äpplena ska se skrynkliga ut.

  4. Ta ut ur ugnen och låt svalna en stund. Garnera med salviablad och servera.

Ugnsbakade äpplen och päron med tranbär och salvia (som PDF / som ePub )

Relaterat innehåll

Chokladmousse med björnbär och grädde

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår