Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS

Sötsurt kalvkött med ostronmussling och risnudlar

Recept

Total förberedelsetid: 60 minuter

Total tillagningstid: 30 minuter

Utrustning:

  1. iCook 4-Litre Saucepan and Lid

  2. iCook Wok

  3. Knivar

  4. Rivjärn för grönsaker

Ingredienser:

  1. 1 lök

  2. 1 röd paprika

  3. 1 gul paprika

  4. 300 g ostronmussling

  5. 600 g kalvfilé

  6. 250 grams burk med ananasskivor

  7. 1 vitlöksklyfta

  8. 30 g färsk ingefära

  9. 300 g risnudlar

  10. 100 ml extra virgin olivolja

  11. 50 g hackade tomater

  12. 2 msk sojasås

  13. Saft från 1 citron

Så här gör du:

  1. Skär alla grönsaker och svamp i strimlor, skiva köttet i portionsbitar, skär ananasen i tärningar, lägg undan saften till såsen och riv vitlök och ingefära.

  2. Koka risnudlarna i iCook 4-Litre Saucepan enligt tillagningstiden på förpackningen, skölj sedan med kallt vatten.

  3. Värm upp oljan i iCook Wok, stek kalvköttet i 2–3 minuter, avlägsna och ställ åt sidan.

  4. Stek vitlök och ingefära och sedan svamp och grönsaker. Tillsätt ananas och tillaga i 3–5 minuter.

  5. Rör i hackade tomater, sojasås och citronsaft. Tillsätt lite ananassaft för en sötare sötsur smak.

  6. Tillsätt kött och nudlar i grönsakerna, blanda ihop allt noga och lägg upp i en skål.

ABO-tips: Prova receptet hemma innan du presenterar det inför en publik. ”Du kommer bli förvånad över hur mycket lättare det är när du har övat i förväg!”, säger ABO:n Cornel Robu.

Hämta receptet som en PDF för att skriva ut eller som en ePub för att använda med önskad eBook reader-app och spara på en bärbar enhet.

Relaterat innehåll

Ugnskyckling med örtfyllning

Recept

Mer

Oxfilé med medelhavsgrönsaker och käsespätzle med låg fetthalt

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår