Förberedelse och tillagning: 30 min
Ingredienser:
250 g pumpa
220 ml kokosmjölk eller gräddfil
1 skopa NUTRIWAY All Plant Protein
100 g morot
70 g sötpotatis
50 g lök
1 krossad vitlöksklyfta
15 g pumpafrön
15 ml olivolja
15 g färsk koriander eller persilja
1 nypa currypulver
1 nypa gurkmeja
Valfritt: tunna strimlor färsk ingefära för extra krydda
Förberedelsemetod:
Skala och skär upp alla grönsakerna och koka i en iCook-kastrull med kokande vatten, med VITALOK. Häll av vattnet och lägg tillbaka grönsakerna i pannan. Häll i kokosmjölken och tillsätt NUTRIWAY All Plant Protein Powder.
Koka upp igen och tillsätt curry, gurkmeja och kryddor.
Mixa blandningen med iCook Blender, och tillsätt mer vätska om du vill ha en tunnare soppa.
Strö över pumpafrön, korianderblad och strimlor av ingefära (valfritt) före servering.