Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS

Traditionell lammtandoori – tandir kebab

Recept

Svårighetsgrad: Lätt
Utrustning: iCook 8-liters soppgryta med lock
Ingredienser: 3 kg lammlår (fryst, utan ben), 400 g lammrygg (fryst), ½ tsk salt, ½ tsk svartpeppar, 1 msk kummin, 1 msk torkad timjan
Tillagning

  1. Lägg fryst lammlår och lammrygg direkt i grytan och strö över salt, svartpeppar, kummin och torkad timjan. Sätt på locket på grytan och sätt plattan på låg värme.

  2. Låt koka i 2,5 timmar och lyft inte på locket. När locket är förseglat blir köttet mört och tillagas effektivt utan luft tack vare iCook-grytans ångfunktion.

  3. Ta bort grytan från plattan och den är klar att servera!

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Relaterat innehåll

Festlig gulasch med klimp, majssallad och tranbärsfyllda päron

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår