Ingredienser:
40 champinjoner
1 röd paprika
40 g ugnsbakad röd paprika, hackad
½ medelstor lök
3 vårlökar
1 tsk oregano
6 msk skorpmjöl
4 msk parmesanost, riven
30 g färsk persilja
2 msk olivolja
½ msk salt eller efter smak
½ tsk grovmalen peppar eller efter smak
Så här gör du:
Rengör svamparna och ta bort stjälkarna.
Hacka hälften av svampstjälkarna i mycket små biltar, släng resten. Hacka lök, röd paprika, ugnsbakad paprika och persilja.
Värm olivoljan i 10 tums non stick-stekpannan. Tillsätt svampstjälkar, röd paprika, ugnsbakad paprika, vårlök och lök i stekpannan och sautera. Laga i 5 minuter tills paprika och lök är mjuka, tillsätt sedan oregano, salt och grovmalen peppar.
Torka av stekpannan med hushållspapper och lägg sedan i svamparna med stjälksidan upp och fyll dem med rikligt med fyllning.
Sätt dem på spisen på låg värme och sätt på locket.
Värm i 15 minuter eller tills svamparna är genomlagade.