Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Shutterstock

Vegetariska fyllda svampar

Recept


Ingredienser:

  1. 40 champinjoner

  2. 1 röd paprika

  3. 40 g ugnsbakad röd paprika, hackad

  4. ½ medelstor lök

  5. 3 vårlökar

  6. 1 tsk oregano

  7. 6 msk skorpmjöl

  8. 4 msk parmesanost, riven

  9. 30 g färsk persilja

  10. 2 msk olivolja

  11. ½ msk salt eller efter smak

  12. ½ tsk grovmalen peppar eller efter smak

Så här gör du:

  1. Rengör svamparna och ta bort stjälkarna.

  2. Hacka hälften av svampstjälkarna i mycket små biltar, släng resten. Hacka lök, röd paprika, ugnsbakad paprika och persilja.

  3. Värm olivoljan i 10 tums non stick-stekpannan. Tillsätt svampstjälkar, röd paprika, ugnsbakad paprika, vårlök och lök i stekpannan och sautera. Laga i 5 minuter tills paprika och lök är mjuka, tillsätt sedan oregano, salt och grovmalen peppar.

  4. Torka av stekpannan med hushållspapper och lägg sedan i svamparna med stjälksidan upp och fyll dem med rikligt med fyllning.

  5. Sätt dem på spisen på låg värme och sätt på locket.

  6. Värm i 15 minuter eller tills svamparna är genomlagade.

Hämta det här receptet här som PDF /som ePub

Relaterat innehåll

Festlig grönkål, ugnsbakad sötpotatis och palsternackssallad med fetaost, pekannötter och granatäpple

Recept

Mer

Rumänskt bröd på spisen

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår