Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© iStockphoto

Tranbärspaj utan kanter

Recept

Ingredienser:

  1. 120 g vetemjöl

  2. 180 g brunt socker

  3. ¼ tsk salt

  4. 400 g tranbär (eller lingon eller sura körsbär)

  5. 75 g hackade valnötter

  6. 120 g smält smör

  7. 2 ägg, vispade

  8. 1 tsk mandelextrakt

Recept:

  1. Sätt ugnen på 175 grader C.

  2. Blanda ihop mjöl, socker och salt. Rör in bär och valnötter. Rör sedan i smör, vispade ägg och mandelextrakt.

  3. Sprid ut smeten i en pajform.

  4. Baka på 175 grader C i 40 minuter.

  5. Servera med vaniljglass (valfritt).

Hämta det här receptet här som PDF /som ePub

Relaterat innehåll

Ugnsbakade äpplen och päron med tranbär och salvia

Recept

Mer

Chokladmousse med björnbär och grädde

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår