Nivå: medelsvår
Följande iCook-produkter används: 4-literssoppgryta med lock (4 Litre Stock Pot and Lid), knivset med 5 knivar (iCook Knife Set), blandskål (3 x Mixing Bowl Set and Lids).
Ingredienser:
300 g fusillipasta
10 soltorkade tomater
300 g kycklingfilé
6 stora vita champinjoner
3 vitlöksklyftor
200 ml grädde
salt och peppar
3 glas med eSpring-vatten
Gör så här:
Använd iCook Santoku-kniven och skär kycklingen i stora bitar, finhacka vitlök, skär champinjoner och soltorkade tomater i halvor.
Värm upp en iCooks 4-literssoppgryta och tillsätt olivolja. Stek kycklingen tills den är gyllene. Tillsätt vitlök och soltorkade tomater och rör om. Rör ner champinjoner.
Tillsätt eSpring-vatten, krydda och låt koka upp. Rör sedan ner grädde. Tillsätt italiensk fusillipasta. Låt sjuda i 30 minuter och rör om då och då tills såsen blir tjockare.