Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Istockphoto

Kyckling och soltorkad tomat-fusilli

Recept

Nivå: medelsvår
Följande iCook-produkter används: 4-literssoppgryta med lock (4 Litre Stock Pot and Lid), knivset med 5 knivar (iCook Knife Set), blandskål (3 x Mixing Bowl Set and Lids).

Ingredienser:

  1. 300 g fusillipasta

  2. 10 soltorkade tomater

  3. 300 g kycklingfilé

  4. 6 stora vita champinjoner

  5. 3 vitlöksklyftor

  6. 200 ml grädde

  7. salt och peppar

  8. 3 glas med eSpring-vatten

Gör så här:

  1. Använd iCook Santoku-kniven och skär kycklingen i stora bitar, finhacka vitlök, skär champinjoner och soltorkade tomater i halvor.

  2. Värm upp en iCooks 4-literssoppgryta och tillsätt olivolja. Stek kycklingen tills den är gyllene. Tillsätt vitlök och soltorkade tomater och rör om. Rör ner champinjoner.

  3. Tillsätt eSpring-vatten, krydda och låt koka upp. Rör sedan ner grädde. Tillsätt italiensk fusillipasta. Låt sjuda i 30 minuter och rör om då och då tills såsen blir tjockare.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår