Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Stockfood

Lammkotletter, kronärtskockor och fyllda vinblad

Recept

Nivå: medelsvår
Följande iCook-produkter används: knivset med 5 knivar (iCook Knife Set), universalsax (iCook Multi-Purpose Kitchen Shears), blandskål (3 x Mixing Bowl Set and Lids) , 8-literssoppgryta med lock (8 Litre Dutch Oven and Lid) .

Ingredienser:

  1. 6 st. lammkotletter

  2. 6 skivor av kronärtskocka

  3. 300 g nötfärs

  4. 2 lökar

  5. 200 g ris

  6. 100 g finmalen bulgur

  7. ½ knippa persilja

  8. 200 g vinblad

  9. 1 hackad tomat

  10. 1 dessertsked (ca 10 ml) spiskummin

  11. 1 tsk gurkmeja

  12. 1 msk tomatsås

  13. 110 ml olivolja

  14. 2 vitlöksklyftor

  15. salt, svartpeppar

Gör så här:

  1. Skär nötkött, lök, vitlök och tomater med iCook-kniven och klipp persilja med universalsaxen.

  2. Blanda allt tillsammans med bulgur, ris, kryddor och olivolja i blandskålen.

  3. Knåda i 10–15 minuter. Fyll och rulla sedan vinbladen.

  4. Lägg tre lammkotletter i iCook-soppgrytan. Lägg kronärtskockor överst följt av två lager av vinblad och återigen lammkotletter och kronärtskockor, sedan ytterligare två lager av vinblad.

  5. Tillsätt olivolja och tomatsås.

  6. Koka på hög värme, låt sedan sjuda i 40 minuter.

Relaterat innehåll

Upptäck fler iCook-recept

Mer

Pasta al Forno med ricotta och hemlagad tomatsås

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår