Nivå: lätt
Följande iCook-produkter används: Knivset med 5 knivar (iCook Knife Set), 4-literssoppgryta med lock (4 Litre Stock Pot and Lid)
Ingredienser:
165 g svartögda bönor (avrunna)
3 nävar salladsblad
¼ rödkål
3 msk granatäppelfrön
2 msk valnötter
2 msk Modena balsamvinäger
2 msk olivolja
salt
citron
kanel
spiskummin
Gör så här:
Koka bönorna i iCook 4-literssoppgrytan med lite vatten i 30 minuter, häll sedan över innehållet i blandskålen.
När bönorna har svalnat, hacka salladsblad och rödkål med iCook-knivarna. Tillsätt granatäpple och valnötter i grytan.
Rör ner citron, olivolja, Modena balsamvinäger, salt, kanel och spiskummin, och krydda sedan efter tycke och smak.