Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Svartögd bönsallad med granatäpple

Recept

Nivå: lätt
Följande iCook-produkter används: Knivset med 5 knivar (iCook Knife Set), 4-literssoppgryta med lock (4 Litre Stock Pot and Lid)

Ingredienser:

  1. 165 g svartögda bönor (avrunna)

  2. 3 nävar salladsblad

  3. ¼ rödkål

  4. 3 msk granatäppelfrön

  5. 2 msk valnötter

  6. 2 msk Modena balsamvinäger

  7. 2 msk olivolja

  8. salt

  9. citron

  10. kanel

  11. spiskummin

Gör så här:

  1. Koka bönorna i iCook 4-literssoppgrytan med lite vatten i 30 minuter, häll sedan över innehållet i blandskålen.

  2. När bönorna har svalnat, hacka salladsblad och rödkål med iCook-knivarna. Tillsätt granatäpple och valnötter i grytan.

  3. Rör ner citron, olivolja, Modena balsamvinäger, salt, kanel och spiskummin, och krydda sedan efter tycke och smak.

Relaterat innehåll

Upptäck fler iCook-recept

Mer

Auberginerullar med örter och ostkräm

Recept

Mer

Pasta al Forno med ricotta och hemlagad tomatsås

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår