Auberginerullar med örter och ostkräm
Recept
Nu när ni känner till fördelarna med iCook Wok kan ni bjuda era vänner på en välsmakande förrätt.
Nu när ni känner till fördelarna med iCook Wok kan ni bjuda era vänner på en välsmakande förrätt.
Receptet räcker till 4 personer
Ingredienser:
2 mellanstora auberginer
AMWAY™ da Carapelli Extra Virgin Olive Oil
100 g riven gouda-ost
150 g keso
4 g hackad vitlök
40 g hackade valnötter
40 g koriander, basilika eller koriander
3 g paprikapulver, salt och peppar till avsmakning
Recept:
Skölj auberginerna och skär dem i tunna skivor på längden (använd Amways iCook Chef Knife). Salta skivorna och låt saltet suga upp vätska i fem minuter. Skölj dem sedan och torka av dem.
Häll olja i din iCook Wok och hetta upp den. Stek aubergineskivorna tills de har en brun krispig yta. Lägg dem sedan på hushållspapper och låt den överflödiga oljan rinna av.
Gör fyllningen: blanda Gouda och keso i en iCook Mixing Bowl och tillsätt vitlök, örter och valnötter. Tillsätt paprikapulver och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp fyllningen på aubergineskivorna och rulla ihop dem. Garnera med örter.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.