Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Getty Images

Rysk sallad "Sill i pälskappa"

Recept

Ingredienser:

  1. 2 rödbetor

  2. 3 potatis

  3. 3 morötter

  4. 230 g sillfilé

  5. 2 sötsura äpplen

  6. 1 lök, skalad och hackad

  7. 2 ägg

  8. 200 g majonnäs

  9. några stjälkar persilja

Så här gör du:

  1. Häll av sillfilén

  2. Koka rödbetorna i 30-40 minuter i en iCook 3-liters kastrull och potatis och morötter i 20–25 minuter i en iCook 2-liters kastrull. Låt grönsakerna svalna.

  3. Hårdkoka äggen i iCook 1-liters kastrullen. Ställ undan och låt svalna.

  4. Skala potatis och rödbetor. Ha på dig kökshandskar så att du inte får fläckar på händerna.

  5. Skär sillfilé, potatis, morötter och äpplen med ditt iCook-knivset (~0,5 cm tärningar).

  6. Skala äggen och riv dem med iCook stort rivjärn. Lägg i en skål av rostfritt stål med lock och ställ in i kylskåpet.

  7. Riv rödbetorna

  8. Lägg ett lager potatis på ett serveringsfat och bred majonnäs över. Lägg sedan ett lager sill och lök, tillsätt salt och majonnäs. Lägg ett lager med morötter och rödbetor ovanpå och tillsätt salt och majonnäs. Lägg på äpplena i det sista lagret.

  9. Jämna till kanterna, bred majonnäs på sidorna och överkanten. Täck med plastfolie och förvara i kylskåp i några timmar eller över natten.

  10. Smula över rivet ägg och persiljestjälkar före servering.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår