Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Gazpacho

Recept

Gazpacho är en läcker, uppfriskande kall spansk soppa från Andalusien. Den tillagas av råa, färska grönsaker och avnjuts speciellt under de varma sommarmånaderna.

iCook™-produkter som används:

  1. 5-Piece Knife Set

  2. 2 l Stainless Steel Mixing Bowl

  3. 25 cm Non-stick Frying pan


Ingredienser:

  1. 1 kg päron- eller kvisttomater, delade i 4 bitar

  2. 1 grön paprika, grovhackad

  3. 1 liten klyfta vitlök, krossad

  4. 200 ml olivolja

  5. 50 ml vitvinsvinäger

  6. Salt och peppar

  7. Valfritt: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein

  8. Valfritt: ciabatta, skivad

  9. Valfritt: gurka och röda samt gula paprikor, tärnade


Tillagning:

  1. Lägg tomaterna, den hackade gröna paprikan och den krossade vitlöksklyftan i en mixer, och mixa i 5 minuter eller tills grönsakerna är komplett finfördelade.

  2. Sila av gazpachon i blandskålen med hjälp av en chinoissil för att avlägsna eventuella fasta bitar.

  3. Häll tillbaka gazpachon i mixern, och tillsätt oljan, vinägern och saltet samt (valfritt) NUTRIWAY All Plant Protein. Mixa igen.

  4. Krydda gazpachon enligt tycke och smak, och tillsätt lite vatten för en tunnare konsistens om du vill. Servera och njut!


Valfria tillbehör

Rosta den skivade ciabattan i Non-Stick-stekpannan och servera den med gazpachon. Om du vill tillsätta lite extra färg och fräschör garnerar du gazpachon med tärnad gurka och röd samt grön paprika.

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Relaterat innehåll

Upptäck fler iCook-recept

Mer
© Amway

Festlig rödbetssoppa med torkade fikon och hasselnötter

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår