Gazpacho
Recept
Gazpacho är en läcker, uppfriskande kall spansk soppa från Andalusien. Den tillagas av råa, färska grönsaker och avnjuts speciellt under de varma sommarmånaderna.
Gazpacho är en läcker, uppfriskande kall spansk soppa från Andalusien. Den tillagas av råa, färska grönsaker och avnjuts speciellt under de varma sommarmånaderna.
iCook™-produkter som används:
5-Piece Knife Set
2 l Stainless Steel Mixing Bowl
25 cm Non-stick Frying pan
Ingredienser:
1 kg päron- eller kvisttomater, delade i 4 bitar
1 grön paprika, grovhackad
1 liten klyfta vitlök, krossad
200 ml olivolja
50 ml vitvinsvinäger
Salt och peppar
Valfritt: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein
Valfritt: ciabatta, skivad
Valfritt: gurka och röda samt gula paprikor, tärnade
Tillagning:
Lägg tomaterna, den hackade gröna paprikan och den krossade vitlöksklyftan i en mixer, och mixa i 5 minuter eller tills grönsakerna är komplett finfördelade.
Sila av gazpachon i blandskålen med hjälp av en chinoissil för att avlägsna eventuella fasta bitar.
Häll tillbaka gazpachon i mixern, och tillsätt oljan, vinägern och saltet samt (valfritt) NUTRIWAY All Plant Protein. Mixa igen.
Krydda gazpachon enligt tycke och smak, och tillsätt lite vatten för en tunnare konsistens om du vill. Servera och njut!
Valfria tillbehör
Rosta den skivade ciabattan i Non-Stick-stekpannan och servera den med gazpachon. Om du vill tillsätta lite extra färg och fräschör garnerar du gazpachon med tärnad gurka och röd samt grön paprika.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.