Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Mangosorbet med mynta

Recept

Denna sorbet gör du på ett litet kick. Den är uppfriskande, lättlagad och perfekt att bjuda på en varm dag.

iCook™-produkter som används:

  1. 5-Piece Knife Set

  2. 1 l Saucepan

  3. 2 l Stainless Steel Mixing Bowl


Ingredienser:

  1. 100 g socker

  2. 100 ml vatten

  3. 3 mogna mangor med avlägsnat skal, fruktköttet tärnas

  4. Juice av 1 lime

  5. 1 liten handfull myntablad för garnering


Tillagning:

  1. Häll vattnet och sockret i kastrullen och sätt den på en platta som värmts upp till hög värme. Rör om och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda i 2–3 minuter, eller tills sockret har lösts upp. Ställ åt sidan.och låt svalna helt.

  2. Fyll mixern med mangotärningar, kall sockersirap och limejuice, och puréa sedan mycket fint.

  3. Häll mangoblandningen i blandskålen och låt stå i frysen cirka 4 timmar. Blanda kraftigt var 30:e minut.

  4. Skopa upp i skålar. Garnera med mynta och njut!

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår