Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Amway

Avokado- och äggsallad

Recept

Detta ljuvliga, lätta bredbara pålägg är en perfekt aptitretare på picknicken en varm sommardag, och den passar även perfekt till kvällsdrinken.


iCook™-produkter som används:

  1. 5-Piece Knife Set

  2. Mixing Bowl Set

  3. 1 l Saucepan


Ingredienser:

  1. 2 ägg

  2. 100 g oskalad gurka, skuren i bitar

  3. 30 g vårlök, tunt skivad

  4. 2 avokador utan skal och kärna

  5. Totalt 3 tsk rödvinsvinäger

  6. 1/2 tsk salt

  7. 1/2 tsk svartpeppar

  8. 1 tsk chilisås

  9. 30 g ruccola

  10. 1/2 tsk olivolja

  11. 8 fullkornskex


Tillagning:

  1. Koka äggen i 10 minuter i kastrullen.

  2. Lägg gurkbitarna och vårlöksskivorna i den medelstora blandskålen.

  3. Mosa avokadorna i den lilla blandskålen. Tillsätt 2 tsk rödvinsvinäger, salt, svartpeppar och chilisås, och blanda väl. Tillsätt avokadoblandningen till gurkbitarna och vårlöksskivorna i den medelstora blandskålen, och blanda ihop ingredienserna.

  4. Skölj äggen i kallt vatten. Skala dem, skär dem i småbitar och tillsätt dem till avokadoblandningen . Krydda efter tycke och smak.

  5. Lägg ut ruccolan på ett serveringsfat. Droppa över den sista teskeden rödvinsvinäger samt 1 tesked olivolja, och blanda ihop salladen. Placera ägg- och avokadoblandningen över ruccolan och servera den på kex.

Hämta det här receptet här som PDF / ePub

Relaterat innehåll

© StockFood

Festlig grönkål, ugnsbakad sötpotatis och palsternackssallad med fetaost, pekannötter och granatäpple

Recept

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår