Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg verkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Amway

Regnbågssallad

Recept

En fräsch, syrlig sallad som ger krydda åt en lätt måltid eller en picknick – dessutom är den underbart enkel att göra i ordning!


iCook™-produkter som används:

  1. 5-Piece Knife Set

  2. Mixing Bowl Set


Ingredienser:

  1. 250 g morötter, skalade och skurna i 1 cm stora bitar

  2. 370 g blomkål, skurna i små buketter

  3. 285 g broccoli skurna i små buketter

  4. 225 g päron, urkärnade och skurna i 1 cm stora bitar

  5. 250 g rödbetor, skalade och skurna i 1 cm stora bitar

  6. 100 g olivolja

  7. 30 g äppelcidervinäger

  8. 1 mogen mango, skalad och skivad

  9. Saft från 1 lime

  10. 1 schalottenlök, skalad och finhackad

  11. 1 tsk salt

  12. ½ tsk svartpeppar

  13. 30 g koriander, finhackad


Tillagning:

  1. Blanda morots- blomkål-, broccoli-, päron- och rödbetsbitarna i den stora blandskålen.

  2. Dressing: häll olivoljan, äppelcidervinägern och limejuicen i en matberedare eller mixer och tillsätt mango, schalottenlök, salt, peppar samt koriander. Pulsera 5–6 gånger så att allt blandas. (Om du inte har en matberedare eller mixer mosar du mangon i den medelstora blandskålen tills du har en jämn pasta. Sedan blandar du i övriga dressingingredienser och vispar tills de är väl blandade.)

  3. Häll dressingen över grönsakerna, blanda väl och servera.

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår