California quinoa bowl
Recept
Denna läckra, näringsrika och färgstarka bowl är superenkel att göra. När du behöver en snabblagad, sund rätt kommer den inte att göra dig besviken!
Denna läckra, näringsrika och färgstarka bowl är superenkel att göra. När du behöver en snabblagad, sund rätt kommer den inte att göra dig besviken!
iCook™-produkter som används:
iCook Wooden Cutting Board
iCook 5-Piece Knife Set
2 l Mixing Bowl
Ingredienser:
1 röd paprika, skivad
3 msk olivolja
1/4 msk vitlökspulver
250 g kokt quinoa
150 g burkmajs, avrunnen
40 g rödlök, finhackad
1 medelstor avokado, skivad
6– 8 körsbärstomater, halverade
5 g koriander (eller en kombination av dina favoritörter), hackad(e)
1/3 msk limesaft
Salt och peppar efter smak
Så här gör du:
Sätt ugnen på 220°C. Blanda paprikaskivorna med 1 msk olivolja, strö över vitlökspulver och salta och peppra efter smak. Ugnsrosta paprikan i 15 minuter eller tills den är mjuk och skalet har blivit lite bränt. Ställ åt sidan och låt svalna.
Lägg den kokta quinoan, majsen och den hackade rödlöken i blandskålen.
När paprikaskivorna har svalnat något tillsätter du dem i skålen tillsammans med avokadon och körsbärstomaterna.
Ringla över resten av olivoljan samt limesaften och krydda med salt och peppar. Blanda ihop ingredienserna – och njut!
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.