Favoriter (0) 0 Favoriter

Din lista med favoriter är tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS

Pesto av soltorkade tomater

Recept

Denna pestopasta är full av umamismak och perfekt för en somrig pastarätt

iCook™-produkter som används:

  1. Kokkärl i rostfritt stål

  2. 5-Piece Knife Set

  3. Skärbräda

Ingredienser:

  1. 120 g soltorkade tomater

  2. 80 g pinjenötter eller valnötter

  3. 80 g riven parmesanost

  4. 70 ml olivolja

  5. 2 skopor (1 skopa = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein-pulver

  6. Valfritt: 1 vitlöksklyfta och ett stänk citronsaft

Så här gör du:

  1. Grovhacka de soltorkade tomaterna och valnötterna/pinjenötterna i mindre bitar.

  2. Tillsätt alla ingredienser i en matberedare och använd pulsfunktionen tills du har fått en pasta som fortfarande innehåller bitar.

  3. Servera omedelbart eller förvara i en burk för senare användning.

Tips:

Peston håller sig upp till en vecka i kylen. Skopa upp den i en burk och täck med olivolja.

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår