Favoriter (0) 0 Favoriter

Din lista med favoriter är tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS

Morots- och linspasta

Recept

Använd denna smakrika, aromatiska pasta som dipp till grönsakstallriken eller njut som pålägg på rostat bröd. Pastan är proteinrik och full av vitaminer, och därmed perfekt för en sund snack eller som sidorätt på buffén

iCook™-produkter som används:

  1. Kokkärl i rostfritt stål

  2. 5-Piece Knife Set

  3. Skärbräda

Ingredienser:

  1. 150 g röda linser

  2. 150 g morötter, hackade

  3. 2 msk misopasta

  4. 3 msk olivolja

  5. 2 skopor (1 skopa = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein-pulver

  6. Valfritt: 2 stjälkar grovhackad koriander

Så här gör du:

  1. Placera morötterna och linserna i en gryta och täck med vatten. Koka tills de är mjuka. Häll av överskottsvattnet.

  2. Tillsätt alla ingredienser utom koriandern i en matberedare och använd pulsfunktionen tills du har fått en pasta som fortfarande innehåller bitar.

  3. Vänd ner koriandern och Nutriway All Plant Protein-pulver.

  4. Krydda med salt och peppar efter tycke och smak.

Tips:

Innan du kokar linserna kan du sila dem (i torrt skick) genom handen. Påsar med linser innehåller ofta små korn som kan skada matberedaren när du mixar.

Hämta det här receptet här som PDF / som ePub

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår