Morots- och linspasta
Recept
Använd denna smakrika, aromatiska pasta som dipp till grönsakstallriken eller njut som pålägg på rostat bröd. Pastan är proteinrik och full av vitaminer, och därmed perfekt för en sund snack eller som sidorätt på buffén
iCook™-produkter som används:
Kokkärl i rostfritt stål
5-Piece Knife Set
Skärbräda
Ingredienser:
150 g röda linser
150 g morötter, hackade
2 msk misopasta
3 msk olivolja
2 skopor (1 skopa = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein-pulver
Valfritt: 2 stjälkar grovhackad koriander
Så här gör du:
Placera morötterna och linserna i en gryta och täck med vatten. Koka tills de är mjuka. Häll av överskottsvattnet.
Tillsätt alla ingredienser utom koriandern i en matberedare och använd pulsfunktionen tills du har fått en pasta som fortfarande innehåller bitar.
Vänd ner koriandern och Nutriway All Plant Protein-pulver.
Krydda med salt och peppar efter tycke och smak.
Tips:
Innan du kokar linserna kan du sila dem (i torrt skick) genom handen. Påsar med linser innehåller ofta små korn som kan skada matberedaren när du mixar.
Hämta det här receptet här som
PDF
/ som
ePub